Wat gaan we doen?

Op de overzichtspagina van de werknemer staan widgets met informatie over de werknemer. Op deze pagina is een aantal widgets aangepast. Het oude scherm en de oude widgets zullen op termijn uitgefaseerd worden.

Zie de releasenotes van 8.12 Slowtrack Gold hoofdstuk 2.2.1 voor meer informatie.

Welke voordelen zijn er?

• De performance (snelheid) is verbeterd
  • Gebruikers kunnen soepeler werken in het werknemersdossier.
  • De vormgeving is verbeterd voor een frissere uitstraling.

Waar moet ik op letten?

De functionaliteiten van de nieuwe widgets zijn onveranderd, alleen het uiterlijk is aangepast. Hiermee is voor sommige widgets wel meer witruimte toegevoegd. Het kan dus zijn dat er minder informatie op het scherm past.

Welke stappen moet ik nemen?

De nieuwe pagina kan op aanvraag aangezet worden per gebruiker(sgroep), vanaf slowtrack release ‘Magnesium’ op 14 maart 2024 wordt het voor alle gebruikers automatisch uitgerold (onder voorbehoud).

Het nieuwe dossier overzicht bij de medewerker (uitgezoomde weergave)