Als een gebruikersgroep is gekenmerkt als casemanagementteam, worden er meestal bedrijfsonderdelen toegewezen aan vaste begeleiders (één van de gebruikers). Het kan voorkomen dat deze gebruikers de organisatie verlaten, en dat een nieuwe begeleider het werk gaat overnemen. Of er is een wijziging van begeleiders voor bedrijfsonderdelen. Dit is eenvoudig in te stellen in Xpert Suite.

Let op: deze functie werkt alleen wanneer de nieuwe begeleider in dezelfde gebruikersgroep zit als de huidige begeleider.

Ga in het nieuwe Beheer scherm via de tab Gebruikers naar het Gebruikersbeheer.

Maak eerst een nieuw account aan voor de nieuwe gebruiker die de caseload gaat overnemen van de andere gebruiker.

Klik vervolgens op het account van de gebruiker die vervangen gaat worden. Klik bovenin op Gebruiker vervangen in verzuimteam.

Vul vervolgens de vervangende gebruiker in. Bij Samenvatting is te zien hoeveel knooppunten (organisatieonderdelen) en toegewezen cases overgenomen worden.