In XS Connect is het mogelijk om Documenten te versturen via SIVI. Dit geldt alleen voor traject- en spreekuurdocumenten. Het is nog niet mogelijk om uploaddocumenten te versturen.

Indien je traject- of spreekuurdocumenten wil versturen die eerst beoordeeld moeten worden, houdt de koppeling automatisch rekening met de beoordelingsstatus. Documenten worden dan pas geëxporteerd nadat deze goedgekeurd zijn.

Voordat je begin aan het configureren van de integratie dien je een conversiegroep aan te maken. Meer informatie over conversiegroepen vind je hier.

Aanmaken Conversiegroep

Het is belangrijk dat voor iedere klant een aparte conversiegroep wordt aangemaakt omdat klanten verschillende codes kunnen hanteren voor hetzelfde document.

Voeg een conversiegroep toe en voeg vervolgens een conversie sleutel toe.

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype

Automatisch gegenereerde beschrijving

Kies hier voor ‘Documents’

Afbeelding met tekst, schermopname, software, nummer

Automatisch gegenereerde beschrijving

Kies nogmaals voor ‘toevoegen gegeven’. Hier kun je de documenten selecteren.

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, lijn

Automatisch gegenereerde beschrijving

Hieronder kun je het document selecteren waar je een andere waarde aan wilt geven. Je hebt hier ook een zoekfunctie.

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, nummer

Automatisch gegenereerde beschrijving

Als je het document geselecteerd hebt klik dan op het potloodje om de waarde van de import of export in te geven.

Afbeelding met tekst, Lettertype, lijn, schermopname

Automatisch gegenereerde beschrijving

Voeg hier de waarde in die de klant wilt ontvangen voor het betreffende document.

Afbeelding met tekst, Lettertype, schermopname, ontwerp

Automatisch gegenereerde beschrijving

Let op: het is nog niet mogelijk om een waarde meer dan één keer toe te voegen. Dit kan enkel via de database.

In XS Connect een Export koppeling aanmaken

Afbeelding met tekst, schermopname, lijn, nummer

Automatisch gegenereerde beschrijving

Het configureren van de koppeling

Afbeelding met tekst, schermopname, ontwerp

Automatisch gegenereerde beschrijving

1. Naam van de map. Bij een otherside SFTP is het belangrijk dat de klant weet wat de naam van de map is. Bij een Externe FTP is het belangrijk dat je hier de naam hanteert die de klant doorgeeft.
  2. Kies hier voor Sivi Documenten (het template dat je bij stap 2 hebt aangezet)
  3. Kies hier het Sivi format waarin je de documenten wilt versturen, als je automatisch de laatste versie wilt gebruiken op basis van het laatste SIVI importbestand kun je de keuze 'Op basis van laatste SIVI importbestand' selecteren. Indien er nog geen importberichten zijn binnen gekomen op het moment dat de export van een documenten vereist is, zal de koppeling terugvallen op de laatste ‘major’ SIVI-jaargang. Dat is momenteel SIVI 2021.
  4. Kies hier de Conversiegroep die je hebt aangemaakt.
  5. Stem dit met de relatie af.
  6. Stem dit met de relatie af.
  7. Stem dit af met de klant. Wij verzenden het veld ‘IdWrknmr’, wat willen zij ontvangen als de unieke sleutel. Bijvoorbeeld intern Id, Werkgevercode of personeelsnummer
  8. geldt hetzelfde als bij ‘7’. Een tweede (werkgever) sleutel die je hebt af te stemmen met de klant.
  9. geldt hetzelfde als bij ‘7’ en ‘8’. Een tweede (werkgever) sleutel die je hebt af te stemmen met de klant.