Er is binnen Xpert Suite een rapport waarin de knooppunten en de primaire gebruikers staan. Dit rapport zal eerst door Otherside At Work beschikbaar moeten worden gesteld in de Rapportagemodule.

Stap 1. Klik de knop Statistieken op de home/actueel pagina.

Stap 2. Selecteer de juiste map waar het rapport staat.

Dit is vaak Autorisatie-instellingen, maar kan per klantomgeving verschillen.

Stap 3 Selecteer het rapport “Overzicht organisatie – klant – en verzuimteams”.

Stap 4. Selecteer het casemanagementteam en de peildatum.

Stap 5. Klik op Genereer rapport.

Stap 6. Exporteer het rapport naar excel om een beter overzicht te krijgen.