Omdat deze rapportages niet voor iedereen relevant zijn, staan deze rapporten niet bij iedereen aan. Is een rapport gewenst dan kan hiervoor een verzoek worden ingediend middels een ticket aan de Xpert Desk.

Overzicht WIA dossiers

Deze rapportage biedt de meest uitgebreide informatie rondom WIA dossiers:

• WIA Begeleidingstrajecten die actief waren in de geselecteerde periode
  • De WIA beschikkingen die gekoppeld zijn aan dit begeleidingstraject
  • Gegevens van het eventuele laatste verzuimtraject dat is gestart vóór het WIA begeleidingstraject worden getoond.
  • Mogelijk om informatie over relevante protocollen en/of deelprocessen te tonen.
  • Mogelijk om formuliervelden die tijdens het begeleidingstraject of de deelprocessen worden gevuld te tonen. Hiervan wordt altijd de laatst ingevuld waarde getoond.

Configuratie nodig: Ja, zie hiervoor dit XSC artikel.

WGA_Verplichtingen_lijst

Dit rapport is bedoeld om de informatie te leveren die nodig is om werkgevers die kiezen voor eigenrisicodragerschap, te kunnen ondersteunen en adviseren op het gebied van risicomanagement en compliance (wet- en regelgeving). Het bevat in ieder geval alle relevante gegevens (zoals AO%, jaarloon en eerste ziektedag) over lopende ziekte- en WGA trajecten die consultancybedrijf Triple A – Risk Finance nodig heeft om de benodigde voorziening te bepalen. Het bestaat uit twee delen:

1. Inactief wachttijd: Alle verzuimtrajecten die langer lopend zijn dan X dagen. Staat dus los van WGA gegevens. Je kunt o.a. de ‘status’ zien van het traject (ziek, ziektewet of loonsanctie) en de no-risk status.
  2. Inactief WGA: Alle werknemers die op de peildatum een lopende
     WIA uitkering hebben (oftewel een beschikking met type WiaGeenRecht, WiaWga, Wia35 en WiaBeeindigingEigenRisicodragerschap).

Configuratie nodig: Nee

WIA_Werkbestand_orgstructuur

Dit rapport biedt informatie over WIA dossiers en lijkt daarmee op ‘Overzicht WIA dossiers’. Het verschil zit erin dat dit rapport ook interventies vanuit de providerboog bevat, meer NAW gegevens, en anders is opgedeeld. Namelijk in onderstaande drie tabellen (in plaats van één lange lijst):

1. WGA Preventie trajecten Hier worden trajecten getoond die zijn geconfigureerd als ‘WGA preventief trajectsoortid’, met allerlei werknemer-, traject-, en interventie informatie en daarnaast de beschikbare risico-inschattingen.
  2. WGA beschikkingen (Type beschikking WiaWga, WiaIva en Wia35). Hier wordt de status van de beschikking getoond van iedere werknemer op verschillende momenten (dus initële beschikking, status op de startdatum en status op de einddatum).
  3. WGA beleidingstrajecten zonder beschikking, dit is een controle tabel, om te controleren of er niets is gemist. Hier worden de geconfigureerde WGA begeleidingstrajecten opgehaald die géén beschikking geregistreerd hebben staan.

Configuratie nodig: Ja, dien hiervoor een ticket in bij de Xpert Desk

Momenteel (juli ‘24) in ontwikkeling: Een rapport voor de WGA ERD werkgever, om de besparingen en schadelast inzichtelijk te maken.