In de Xpert Suite is er de beschikbaarheid om gebruik te maken van de mediabibliotheek. Hierin biedt de Xpert Suite de mogelijkheid om documenten beschikbaar te stellen voor bepaalde gebruikers(groepen).

Plugin

De mediabibliotheek is een plug-in die door de Xpert Desk ingesteld kan worden op de Xpert Suite. Daarna is deze als widget in te stellen, via portalbeheer.

Instellen

1. Open het beheer en ga naar 'Applicatieinstellingen' -> 'Portalbeheer'. Vervolgens kun je bij de gebruikersinstellingen het menu instellen voor de gebruikersgroep:

2. Voeg 'Mediabibliotheek' toe als widget:

3. De gebruikers kunnen de mediabibliotheek raadplegen:

4. Gebruikers kunnen documenten inzien, bestanden beheren of mappen beheren (afhankelijk van onderstaande autorisatie):

De mediabibliotheek dient voornamelijk voor informatieve documenten, maar kunnen ook gebruikt worden voor andere doeleinden. Het is niet de bedoeling dat hier dossierinformatie gedeeld wordt!