Het wil nog wel eens voorkomen dat het een gebruiker opvalt, bij het starten van een Dialoog binnen Veilig Communiceren (DialoogXpert), dat er een verkeerde naam staat onder het kopje van de 'Huidige werknemer' in de deelnemerslijst om een deelnemer toe te voegen. Dit is een fout, veroorzaakt door een gebruiker. Hieronder uitleg hoe het ontstaan is, en hoe het opgelost kan worden.

Dit komt omdat, toen er voor de eerste keer op het medewerkersdossier een dialoog gestart is, er nog geen emailadres beschikbaar was bij de werknemer in zijn dossier. Het emailadres wat geregistreerd staat in het tabblad overzicht. De gebruiker heeft toen per ongeluk wel de knop huidige medewerker aangeklikt.

Daarna heeft de gebruiker het emailadres ingevuld in onderstaand scherm van degene waar naar deze gebruiker het bericht wilde versturen. En dat was niet de werknemer.

Hierdoor is een verkeerd emailadres gekoppeld aan het Veilig Communiceren dossier van de werknemer. De enige manier om dit te corrigeren is hiervoor een ticket in te dienen bij de Xpert Desk. Geeft hiervoor aan om welk werknemersdossier het gaat (naam en personeelsnummer) en welk emailadres er verkeerd aan gekoppeld zit. Wij zullen deze dan voor jou loskoppelen.