Benodigde gegevens

Er komt een koppeling tussen Nmbrs® en Xpert Suite! Hiermee worden in Xpert Suite afdelingen, medewerkers en verzuim dagelijks aangevuld met de nieuwste gegevens uit Nmbrs®.  Om de koppeling aan te sluiten wordt de Nmbrs®API aangeroepen met de volgende drie gegevens:

1. Een domein: dit betreft het domein van de Nmbrs® omgeving (https://[domein].nmbrs.nl/)
  2. Een gebruikersnaam: hiervoor mag nmbrs@othersideatwork.nl gebruikt worden, maar dit mag ook een ander e-mailadres zijn
  3. Een API token: dit is het token dat in Nmbrs® is gekoppeld aan de voor deze koppeling aangemaakte gebruiker

Webservices

Bij het aanmaken van de gebruiker dient er een user template te worden gekozen. Belangrijk is dat het gekozen template is geautoriseerd voor onderstaande 17 API calls, indien dit niet het geval is zal er bij het aanroepen de melding "1002 Unauthorized Access" ontstaan.

Company Service

• List_GetAll
  • Adress_GetCurrent
  • Company_GetCurrentPeriod
  • BankAccount_GetCurrent
  • Schedule_GetCurrent
  • SVW_GetCurrent

Employee Service

• List_GetByCompany
  • Department_GetAll_AllEmployeesByCompany
  • Employment_GetAll_AllEmployeesByCompany
  • Function_GetAll_AllEmployeesByCompany
  • Schedule_GetAll_AllEmployeesByCompany
  • Absence_GetList
  • PersonalInfo_GetCurrent
  • Address_GetListCurrent
  • Contract_GetAll_AllEmployeesByCompany
  • Salary_GetAll_AllEmployeesByCompany
  • EmployeeType_GetList

Kennisbank Nmbrs®

Nmbrs® heeft zijn eigen kennisbank:

https://support.nmbrs.nl/hc/nl

Voor het aanmaken van een API User template verwijzen wij naar de volgende pagina op de kennisbank van Nmbrs®:

https://support.nmbrs.nl/hc/nl/articles/115005903907-API-User-Template

Voor het koppelen van een API token verwijzen wij naar de volgende pagina op de support pagina van Nmbrs®:

https://support.nmbrs.nl/hc/nl/articles/115003926251-Nmbrs-koppelen-via-een-API-token