Stap 1: Open de beheer pagina via Beheer in het hoofdmenu. Klik op Applicatie instellingen en selecteer het item Portal beheer.

Stap 2: Selecteer het tabblad Gebruikersinstellingen.

Stap 3: Selecteer aan de linkerkant de gewenste gebruikersgroep waarvoor je de autorisaties wil instellen.  Rechts opent het scherm met de instellingen voor deze gebruikersgroep.

Stap 4: Selecteer bij Actielink set vastleggen voor menu het gewenste menu voor deze gebruikersgroep en klik op Opslaan. De actielink set voor menu bevat de widgets op de startpagina (aangemaakt bij widget layouts) en de knoppen in de linker menubalk.

Stap 5: Selecteer bij Actielink set vastleggen voor dossier_dienstverband het gewenste actiemenu binnen een dossier en klik op Opslaan. Deze actielink set bevat de knoppen die je rechtsboven bij Acties ziet als je in een dossier zit van een medewerker.