In dit artikel wordt omschreven wat de werking is van de 'Vragen' knop in de XpertSuite en op welke manier de link aangepast kan worden.

INHOUDSOPGAVE

1. Werking van de knop 'Vragen'

1.1 Waar staat de knop 'Vragen'?

In de XpertSuite staat in het menu een link naar een locatie om vragen te kunnen stellen.

Het gaat dan om deze knop:

Linksonder te vinden op de pagina:

1.2 Klikken op de knop

Als er op de knop wordt geklikt verschijnt er afhankelijk van in welke browser je werkt een pop up met een melding dat er een nieuwe pagina wordt geopend.

Bij de browsers Chrome en Edge zie je deze melding:

Bij Internet Explorer deze melding:

Je kunt hier dan klikken op 'Leave' of 'Toestaan'. De pagina wordt niet afgesloten, maar als de standaard instelling is ingesteld, wordt er een nieuwe mailtje geopend naar e-mailadres: onlinesupport@empirion.nl

2. Aanpassing van de verwijzing van de link

Als je wil dat er iets ander gebeurt wanneer gebruikers op deze 'Vragen' knop klikken, dan is dat mogelijk in Beheer.

2.2 Maak een keuze tussen E-mail of Webpagina

E-mail:

Webpagina:

2.3 Sla je wijzigingen op

2.4 Controleer het resultaat

Ga terug naar de Xpert Suite en bekijk of het klikken op 'Vragen' het gewenste resultaat oplevert.