Voor gebruikers die verrichtingen mogen schrijven hebben we verrichtingenbeheer. Hierin is zichtbaar wat er is geschreven, wat de status is van verrichtingen en hier kun je tijd schrijven.

INHOUDSOPGAVE

Stap 1. Open Verrichtingenbeheer.

Stap 2. Je komt automatisch op het tabblad Totalen per dag.

Hier kun je per gebruiker of voor alle gebruikers per dag zien welke verrichtingen er geschreven zijn. Dit overzicht kun je via de knop Exporteren ook nog exporteren naar bijvoorbeeld Excel.

Daarnaast kun je via de knop Nieuwe tijdsregistratie een nieuwe verrichting schrijven. Dit is altijd een opdrachtsoort.

Stap 3. Onder het tabblad Overzicht verrichtingen heb je meer filters om een overzicht met verrichtingen te maken.

Dit kan bijvoorbeeld op basis van verrichting soort, werkgever en/ of gebruiker(s). Ook dit overzicht kun je via de knop Exporteren  naar bijvoorbeeld Excel exporteren. Wanneer je dit doet zie je ook een aantal extra velden die je in verrichtingenbeheer zelf niet kunt zien.